Welkom bij dpo2

Dpo2ers zijn denkende doeners! Jij ook?

De regisseurs van dpo2 leveren met hun expertise en aanpak een bijdrage aan de efficiency en kwaliteit van de P&O-bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. Wij zijn denkende doeners en maken waar wat we beloven. Dat vraagt om een een pro-actieve en verantwoordelijke inbreng van elk van onze medewerkers.  

 

WERKOMGEVING

Als regisseur kom je op verschillende plekken te werken. Dit betekent werken in verschillende kantoren en omgevingen maar zeker ook in verschillende culturen. We verwachten dan ook dat jij je in zo’n rol snel thuis voelt.
Het kantoor in Eindhoven is onze thuisbasis. Daarin komen we regelmatig samen om te overleggen, de collega’s weer een keer te zien en van elkaar te leren.

DPO2 BEDRIJFSCULTUUR

Alle dpo2 professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel, proactief en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen! Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Wij zijn echte kenniskikkers en zetten onze kennis graag in om de bedrijfsprocessen van onze klanten te verbeteren. Leren van en met elkaar is één van de hoekstenen van dpo2.